Over ons, All Telemarketing

Jullie zijn meester in het verkopen van je product of dienst, maar het eerste contact is een uitdaging. Potentiële klanten zijn druk en willen direct weten wat ze aan je hebben. Je dienst of product is complex en kun je niet in één zin uitleggen.

All Telemarketing is meester in het eerste gesprek, op z’n best met ingewikkelde diensten en weet daar een waardevolle dialoog over te voeren met jullie prospects.

Bel jij wel eens ‘koud’?
De meeste mensen vinden het niets. Wij vinden het dan ook een kunst. Alles staat of valt met de eerste indruk die je maakt, en dat is precies waarom het zo lastig is. Bel jij wel eens koud? Lees dan ons kennisblog en gebruik de handige tips voor als je zelf weer eens ‘moet’…


Over All Telemarketing

Aanvoerder van het team is Petra Smit-Wattez

All Telemarketing is opgericht door Petra Smit-Wattez in 1999. Inmiddels al 22 jaar actief in de b2b telemarketing.
Petra is behalve ondernemer ook psycholoog, salesconsultant en auteur. In de 30 jaar dat zij in sales werkzaam is heeft zij haar eigen methode ontwikkeld: De Klik Methode.

Onze specialisatie: denkpatronen en neuroscience in sales. Inzichten in (neuro)psychologie combineert zij met telemarketing. Die gebruik ik om betekenisvolle relaties met klanten te smeden.


Het team

Het team van All Telemarketing bestaat uit professioneel, volwassen en ervaren telefonisch accountmanagers. Het gemiddelde dienstverband bij ons ligt op meer dan 8 jaar. Door onze continue focus op het leveren van waarde aan onze klanten hebben we een cultuur gecreëerd die gericht is op leren, ontwikkeling en continue verbetering.

Elk van onze telefonisch accountmanager is vriendelijk, vasthoudend, intelligent, beleeft, respectvol en in staat om vanuit jouw potentiële klant te redeneren.