Referenties, Deze pagina hoeft dus niet omdat we de referentie blokken gewoon allemaal tussendoor zetten.


Marc Jansen, commercieel directeur Veolia:

Ik ken Petra als een zeer professionele contactpersoon waarin wij als Veolia haar bedrijf inzetten voor ons verkoopteam bij Veolia. Dit is voor mij de eerste keer dat ik erg blij ben met externe acquisitie. Haar team maakt kwaliteitsafspraken met onze prospects en onze pijplijn groeit week na week dankzij haar hulp. Ons persoonlijk contact is erg prettig met een professionele maar ook persoonlijke interesse. Ik geloof oprecht dat ik haar ervaring nog lang zal gebruiken! Ik zou haar daarom ter ondersteuning willen aanbevelen! Een geweldige persoonlijkheid die in de goede richting schakelt.

Fius van Laar, partner bij Salescultuur

Bij SalesCultuur geloven we dat succes bepaald wordt door de “magische” verbinding tussen sales en de cultuur in een organisatie. Hoe mooi is het dan om samen te werken met Petra Smit en van haar expertise gebruik te maken om dit gedachtengoed uit te dragen in de markt van technisch adviesbureaus. Petra levert niet zomaar wat door ons gevraagd wordt maar veel meer wat nodig is om onze doelen te bereiken. Zij weet als geen ander dat mensen zaken doen met mensen. Van harte aanbevolen

Gert Veendal, directeur Junglemap Benelux

Als Benelux startup van een internationale organisatie heb je te maken met een zeer uitdagende situatie waarin je onbekend bent in de markt en je deuren moet openen om met relevante mensen in gesprek te raken. Zonder gekwalificeerde hulp is dat een lastige en tijdrovende bezigheid. Met het inschakelen van All Telemarketing als partner ontstond een flexibele samenwerking. Binnen de All Telemarketing methodiek werd voor ons een marktbenadering ontwikkeld met als resultaat een consistente en regelmatige ’flow’ van afspraken in lijn met de beschikbare tijd om deze effectief op te volgen. Een substantieel deel van deze afspraken leidde uiteindelijk tot het afsluiten van contracten. Kortom: een prima samenwerking!

Han Trollman – commercieel manager bij Centric

Afgelopen jaar samen met Petra aqcuisitie werkzaamheden verricht. Op een prettige wijze werden veel prospect afspraken gemaakt. Hierbij speelden de ervaring van Petra en haar wijze van prospect benadering een belangrijke rol. Bovenal is Petra een fijn en integer persoon om mee samen te werken.

Alphons Hesselmann, directeur Wigli

Wigli heeft All Telemarketing ingezet om een van onze producten onder de aandacht te brengen van scholen in het Basisonderwijs. Petra heeft ons enorm geholpen door goede adviezen in het voortraject waardoor de telefoongesprekken effectiever konden verlopen. Direct al enkele afspraken kunnen maken. Daarnaast heeft Petra ons geholpen om de opgedane kennis uit de eerste belronde goed te benutten in het daaropvolgend traject. Super, voor ons een goede start in de wereld van telemarketing

Michel Ipskamp, director strategic engagement bij Atos

In hoog tempo leveren Petra en haar team de gewenste resultaten en ondertussen houdt ze op prettige wijze contact met opdrachtgever over voortgang en eventuele bijsturing. All Telemarketing doet wat ze beloofd. Van harte aanbevolen!

Leonard Faber, directeur Flow People strategisch management

Petra is met haar bureau All Telemarketing onze professionele partner in het realiseren van afspraken met potentiele klanten van FlowPeople. All Telemarketing functioneert bovendien voor ons als verkoop binnendienst, door de wijze waarop zij de follow up van onze commerciële acties verzorgt. Petra is daarmee voor ons een uiterst plezierige en professionele partner

Jos Bakker, salesmanager bij HIH Engineering

Het benaderen van prospects is iets waar bij een ingenieursbureau vaak de tijd aan ontbreekt. Terugbellen op tijden dat het niet uitkomt waardoor het vergeten wordt, of het gewoon niet lukken de juiste persoon aan de lijn te krijgen. Ook vereist het een goede aanpak en doorzettingsvermogen. Het maken van de eerste afspraak is dan ook iets wat wij graag uitbesteden bij All Telemarketing. Met een vast contactpersoon die een afgesproken aantal uren per week voor ons belt hebben we die taak uit handen gegeven. Alle contactmomenten worden in ons CRM pakket netjes en overzichtelijk verwerkt zodat het voor andere collega’s duidelijk is wat er besproken is. Ook het opvolgen van bedrijven die in eerste instantie geen belang hebben hoort daar bij. Al vanaf 2004 voor ons een vertrouwd adres die zich echt verantwoordelijk voelt en probeert mee te denken in het proces van de veranderende manieren van prospecteren.

Peter Stolk, verkoop manager bij Centric Construction

Vanuit Centric Construction heb ik een zeer goede ervaring met Petra (All Telemarketing). De professionaliteit en frisse aanpak leidt tot de gewenste resultaten voor Centric. Juist de effectieve opvolging en terugkoppeling rond onze commerciële acties stel ik zeer op prijs, ook als een actie een keer minder loopt denkt Petra goed mee naar een oplossing.

Merijn de Steur, marketing strateeg

Petra (All Telemarketing) heeft mij positief verrast op het gebied van telemarketing. Niet alleen de mooie return on investment maar ook de prettige manier van communiceren, het meedenken, de betrokkenheid bij het project en de snelheid waarmee acties werden voltooid krijgen een dikke voldoende!

Edwin de Groot, algemeen directeur Eljes

In de ELJES-tijd hebben we Petra (All Telemarketing) ingezet om d.m.v. cold calling afspraken te genereren. Ze maakte gebruik van kwalitatieve bellers (minimaal HBO niveau) die na een intake met mij aan de slag gingen. Doordat er een vast team op het project zat was de kwaliteit gewaarborgd. De vooraf afgesproken kwalitatieve aantallen van de afspraken werden gehaald. In het gespreksverslag was duidelijk waarom een bedrijf de afspraak had gemaakt. Kortom: ik was tevreden met de samenwerking.

Vides Overbeek Visscher, VVCR Prodrive

Ik kan Petra en All Telemarketing zeker aanbevelen,. Ze is een prettige persoon om mee te werken heeft kennis van zaken en is transparant in haar werkwijze. Ze doet geen loze beloftes en levert wat er is afgesproken. Afspraken van goede kwaliteit!