Telemarketing referentie

Gert Veendal

Directeur: Junglemap Benelux

Een consistente en regelmatige ’flow’ van afspraken.

"Als Benelux startup van een internationale organisatie heb je te maken met een zeer uitdagende situatie waarin je onbekend bent in de markt en je deuren moet openen om met relevante mensen in gesprek te raken. Zonder gekwalificeerde hulp is dat een lastige en tijdrovende bezigheid.

Met het inschakelen van All Telemarketing als partner ontstond een flexibele samenwerking. Binnen de All Telemarketing methodiek werd voor ons een marktbenadering ontwikkeld met als resultaat een consistente en regelmatige ’flow’ van afspraken met de beschikbare tijd om deze effectief op te volgen. Een substantieel deel van deze afspraken leidde uiteindelijk tot het afsluiten van contracten. Kortom: een prima samenwerking!. "

Telemarketing referentie

Marc Jansen

Commercieel directeur: Veolia Water Technology

Kwaliteitsafspraken en een groeiende pijplijn.

"Ik ken Petra als een zeer professionele contactpersoon waarin wij als Veolia haar bedrijf inzetten voor ons verkoopteam bij Veolia. Dit is voor mij de eerste keer dat ik erg blij ben met externe acquisitie. Haar team maakt kwaliteitsafspraken met onze prospects en onze pijplijn groeit week na week dankzij haar hulp.

Ons persoonlijk contact is erg prettig met een professionele maar ook persoonlijke interesse. Ik geloof oprecht dat ik haar ervaring nog lang zal gebruiken! Ik zou haar daarom ter ondersteuning willen aanbevelen! Een geweldige persoonlijkheid die in de goede richting schakelt. "

Rienek ravenhorst

Rieneke van Ravenhorst

Directeur: Chemtechniek BV

De Klik Methode geeft vertrouwen en houvast. 

Petra is mij aanbevolen door een andere relatie. Wij waren op zoek naar iemand die onze collega kon begeleiden naar een Verkoop functie in de buitendienst. Aangezien dit naar volle tevredenheid was, zetten wij Petra nu ook in voor het coachen van onze verkoop binnendienst. Het werken met de Klik Methode geeft vertrouwen en een houvast. Dit is voor ons heel waardevol. Ik kan Petra aan een ieder aanbevelen. Het is mooi om te zien dat we zelfverzekerde en enthousiaste medewerkers terugkrijgen."

Wouter van Veen

Wouter van Veen

Country manager Oscar.NL

Veel succes in de salesopdrachten.

"Petra leren kennen als een zeer kundig en strategisch ondernemer, die meedenkt en de commerciële wereld begrijpt zoals hij is. Haar team heeft inmiddels met veel succes voor Van Veen Sales opdrachten uitgevoerd! Ga zo door!! "

Telemarketing referentie

Jos Bakker

Salesmanager HIH Engineering

Al 17 jaar onze vaste partner voor onze koude acquisitie!

"Het benaderen van prospects is iets waar bij een ingenieursbureau vaak de tijd aan ontbreekt. Terugbellen op tijden dat het niet uitkomt waardoor het vergeten wordt, of het gewoon niet lukken de juiste persoon aan de lijn te krijgen. Ook vereist het een goede aanpak en doorzettingsvermogen. Het maken van de eerste afspraak is dan ook iets wat wij graag uitbesteden bij All Telemarketing.

Met een vast contactpersoon die een afgesproken aantal uren per week voor ons belt hebben we die taak uit handen gegeven. Alle contactmomenten worden in ons CRM pakket netjes en overzichtelijk verwerkt zodat het voor andere collega’s duidelijk is wat er besproken is. Ook het opvolgen van bedrijven die in eerste instantie geen belang hebben hoort daar bij. Al vanaf 2004 voor ons een vertrouwd adres die zich echt verantwoordelijk voelt en probeert mee te denken in het proces van de veranderende manieren van prospecteren."

fius van laar

Fius van Laar

Directeur: Salescultuur BV

Levert meer dan nodig!

"Bij SalesCultuur geloven we dat succes bepaald wordt door de “magische” verbinding tussen sales en de cultuur in een organisatie. Hoe mooi is het dan om samen te werken met Petra Smit en van haar expertise gebruik te maken om dit gedachtengoed uit te dragen in de markt van technisch adviesbureaus.

Petra levert niet zomaar wat door ons gevraagd wordt maar veel meer wat nodig is om onze doelen te bereiken. Zij weet als geen ander dat mensen zaken doen met mensen. Van harte aanbevolen!"

referentie Erwin

Edwin de Groot

Directeur Eljes BV

Kwaliteit van afspraken gewaarborgd.

"In de ELJES-tijd hebben we Petra (All Telemarketing) ingezet om d.m.v. cold calling afspraken te genereren. Ze maakte gebruik van kwalitatieve bellers (minimaal HBO niveau) die na een intake met mij aan de slag gingen. Doordat er een vast team op het project zat was de kwaliteit gewaarborgd. De vooraf afgesproken kwalitatieve aantallen van de afspraken werden gehaald. In het gespreksverslag was duidelijk waarom een bedrijf de afspraak had gemaakt. Kortom: ik was tevreden met de samenwerking. "

Referentie Michell Ipskamp

Michell Ipskamp

Director strategic engagement

Gewenste resultaten, doet wat ze beloofd.

"In hoog tempo leveren Petra en haar team de gewenste resultaten en ondertussen houdt ze op prettige wijze contact met opdrachtgever over voortgang en eventuele bijsturing. All Telemarketing doet wat ze beloofd. Van harte aanbevolen!"

referentie alphons

Alphons Hesselmann

Directeur Wigli BV

Direct goede afspraken gekregen!

"Wigli heeft All Telemarketing ingezet om een van onze producten onder de aandacht te brengen van scholen in het Basisonderwijs. Petra heeft ons enorm geholpen door goede adviezen in het voortraject waardoor de telefoongesprekken effectiever konden verlopen.

Direct al enkele afspraken kunnen maken. Daarnaast heeft Petra ons geholpen om de opgedane kennis uit de eerste belronde goed te benutten in het daaropvolgend traject. Super, voor ons een goede start in de wereld van telemarketing! "

referentie leonard

Leonard Faber

Directeur Flow People BV

Professionele partner in het maken van afspraken!

"Petra is met haar bureau All Telemarketing onze professionele partner in het realiseren van afspraken met potentiele klanten van FlowPeople. All Telemarketing functioneert bovendien voor ons als verkoop binnendienst, door de wijze waarop zij de follow up van onze commerciële acties verzorgt. Petra is daarmee voor ons een uiterst plezierige en professionele partner."

referentie barbara

Barbera Rijskamp

Fiscalist

Zeer positieve resultaten met duidelijke terugkoppeling.

"Petra Smit heb ik ingeschakeld voor een spoedopdracht. Ik moest in een tijdsbestek van 2 weken een cursus vol krijgen. Met haar team is zij de volgende dag eerst een uur gaan bellen en gaf de resultaten door. Deze waren zeer positief, dus ik gaf opdracht de rest van de bellijst ook af te werken. De terugkoppeling was duidelijk en keurig verwerkt. Telefonisch neemt Petra uitgebreid de tijd om de lijst door te nemen en geeft nog tips vanuit haar expertise. Ik kan haar van harte aanbevelen! "

referentie jasja

Jasja Goumans

International accountmanager

Volle agenda met afspraken.

"Petra heeft met haar team onze campagne voor gemeenten en zorg opgevolgd. Voor mij als Account Manager uitermate prettig dat dit al heel snel een volle agenda opleverde! Voor volgende campagnes zullen we zeker weer gebruik maken van haar expertise!!"

referentie merijn

Merijn de Steur

Hoofd marketing Open Circles

Betrokkenheid, meedenken en een goede ROI!

"Petra (All Telemarketing) heeft mij positief verrast op het gebied van telemarketing. Niet alleen de mooie return on investment maar ook de prettige manier van communiceren, het meedenken, de betrokkenheid bij het project en de snelheid waarmee acties werden voltooid krijgen een dikke voldoende! "

referentie vrielink

Bettina Vrielink

Directeur Smart Organized BV

Afspraken worden opdrachten!

"Ik heb Petra leren kennen als een zeer betrokken en deskundige telemarketeer. Inmiddels maak ik gebruik van haar expertise om mijn business te laten groeien. Zij voelt goed aan wat de wensen en behoeften zijn en weet dit heel goed naar de klant toe te vertalen.

Begin juni zijn we begonnen met een pilot. Petra en haar team nemen het stukje Cold calling voor SMART Organized voor hun rekening en weten dit heel goed in te vullen. De resultaten liegen er niet om. Afspraken worden opdrachten mede dankzij hun goede zorgen en voorwerk! De samenwerking verloopt uiterst plezierig en ik zal in de toekomst zeker gebruik blijven maken van haar service!"

referentie mike

Mike van Eijk

Directeur Platform Academy

Eerlijk advies en kwalitatieve leads! 

"Petra is een professional en weet waar ze het over heeft. Ik heb haar jaren geleden benaderd voor een telemarketing opdracht en heb dat als er waardevol ervaren. Ik wilde meer kwalitatieve leads voor de afname van grote partijen relatiegeschenken, maar ik had hier zelf de tijd en ervaring niet voor. Ik vond hierin bij Petra en haar team de ervaren professional met kennis van automatisering.

Ook als ze van mening is dat er een andere aanpak beter is zal ze daar eerlijk in zijn, zonder je diensten te laten afnemen die waarschijnlijk niet rendabel zullen uitpakken. Haar eerlijkheid en professionaliteit zorgen voor een prettige samenwerking. Ik zal haar zeker benaderen voor toekomstige opdrachten ."

referentie arjan

Arjan van Reenen

Directeur Doitselfie BV

Maakt onze producten nog waardevoller!

"Laatst een eerste goede strategiesessie gehad met Petra. Helemaal waardevol vind ik het feit dat Petra erg goed meedenkt over de aanpak, strategie en hoe we onze producten en diensten nog waardevoller kunnen maken."

referentie vides

Vides Overbeek Visscher

Senior accountmanager

Afspraken van goede kwaliteit!

"Ik kan Petra zeker aanbevelen,. Ze is een prettige persoon om mee te werken heeft kennis van zaken en is transparant in haar werkwijze. Ze doet geen loze beloftes en levert wat er is afgesproken. Afspraken van goede kwaliteit! ."

referentie peter stolk

Peter Stolk

Senior accountmanager

Professionaliteit en frisse aanpak leidt tot de gewenste resultaten!

"Vanuit Centric Construction heb ik een zeer goede ervaring met Petra (All Telemarketing). De professionaliteit en frisse aanpak leidt tot de gewenste resultaten voor Centric. Juist de effectieve opvolging en terugkoppeling rond onze commerciële acties stel ik zeer op prijs, ook als een actie een keer minder loopt denkt Petra goed mee naar een oplossing."

gijs niezink

Gijs Niezink

Accountmanager

Wij kwamen aan tafel bij nieuwe klanten!

"Petra Smit heeft mij en BMD Advies geholpen bij het onder de aandacht brengen van onze dienstverlening bij nieuwe klanten. Ze heeft daarbij vanaf het begin nagedacht over een gepaste (marketing) strategie. Door een combinatie van telefonisch en online benaderen en door continu met ons af te stemmen waarop zij met haar team tijdens de benadering van potentiële klanten moest letten, kwamen wij bij nieuwe klanten aan tafel. Een mooi resultaat! ."

referentie han

Han Trollman

Senior Accountmanager

Veel prospect afspraken gemaakt!

"Afgelopen jaar samen met Petra acquisitie werkzaamheden verricht. Op een prettige wijze werden veel prospect afspraken gemaakt. Hierbij speelden de ervaring van Petra, haar team en de wijze van prospect benadering een belangrijke rol. Bovenal is Petra een fijn en integer persoon om mee samen te werken."

Jan Wanrooij

Jan Wanrooij

Accountmanager

Handige tools die ik blijf gebruiken! 

"Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Petra. Petra is het persoon wat door haar enthousiasme en kennis je op alle vlakken kan begeleiden, in combinatie met de online trainingsmodule ben je snel op weg.

De training online is helder van stof maar wel direct heel duidelijk, met name de handvaten dmv oa. de checklist is een onwijs handige tool die ik zeker blijf gebruiken. Ik had reeds ervaring met het "koud" bellen van klanten, toch heeft Petra mij nog wat nieuws kunnen leren. Ik ga zeker gebruik maken van de tips and tricks ."

Koude acquisitie coaching

Roelinka Heysman

Accountmanager

Ik ben nu in staat om "koude" afspraken te maken!

"Gezien ik nul ervaring had in mijn huidige functie ben ik op zoek gegaan naar een coaching traject dat me echt wat zou gaan brengen. Ik moet eerlijk zeggen in het begin was het abracadabra voor me maar Petra stelde me gerust dat het allemaal wel op zijn plaats zou gaan vallen met de tijd en ze had gelijk. Ik vind Petra een erg prettig persoon om mee te werken, geen nonsens en je weet wat je aan haar hebt.

Ik denk nog steeds elke dag aan haar woorden tijdens mijn bezoeken en belletjes aan klanten. Koud bellen vond ik helemaal een ding in het begin maar dankzij haar stappenplan, checklist (welke ik nog steeds toepas) en haar ervaring heb ik dit nu ook goed onder de knie gekregen. Bedankt Petra dat je me zo lekker op gang hebt geholpen want lopen doet het steeds beter! In de online training wordt gewerkt met haar stappenplan, checklist (welke ik nog steeds toepas), dit heb ik dit nu goed onder de knie gekregen waardoor ik in staat ben koude afspraken te maken."

Wat nu?

Misschien wil je het er eerst nog even over hebben! Dat kan:

Vul onderstaand formuliertje in, dan mail ik je voor een belafspraak. Of plan dat vrijblijvende belletje zelf via mijn ONLINE AGENDA.

Mail me vrijblijvend

Dan maken we even telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

Telefonische acquisitie uitbesteden
Scroll naar boven