omzet verdubbelen

Omzet verdubbelen op een eenvoudige manier!

Dit jaar je omzet verdubbelen is mogelijk als je de juiste technieken inzet.  Ik weet zeker dat als jij leert hoe je je omzet eenvoudig kunt verdubbelen, je die wilt leren.

 

Ben jij verantwoordelijk voor een salesteam of ben jij een gedreven accountmanager? Wat zou het voor jou betekenen als je je bedrijf sneller dan ooit zou kunnen laten groeien. Je kunt je verkoopteam uitbreiden en de omvang van je bedrijf laten groeien.

Bedenk als accountmanager wat een verdubbeling van je omzet voor jou zou betekenen?  Meer vrije tijd die je kunt gebruiken voor je gezin en hobby’s.

Stel je nu eens voor dat je maar één ding hoeft te veranderen om je omzet te verdubbelen.

Je zou er helemaal voor gaan, nietwaar?

Maar…

Bewezen techniek

Een van de meest interessante dingen van deze techniek is dat het gemakkelijk te implementeren is, maar dat maar weinig bedrijven en accountmanagers het daadwerkelijk toepassen.

Het is een eenvoudige techniek, in mijn ervaring, heel lastig om commitment op te krijgen. Toch verdubbelt het je omzet dit jaar. Het is inderdaad opmerkelijk!

Doe dit: luister gewoon 90 dagen lang naar je dagelijkse verkoopgesprekken. Zowel de koude acquisitie  als de verkoopgesprekken.

Dat is alles!

Door zorgvuldig te luisteren naar wat je goed doet (en er meer van te doen) en te luisteren naar wat niet goed gaat, zorg je voor veranderingen die jouw gesprekken flink gaan verbeteren.

Bijvoorbeeld, een effectievere introductie, leren om meer vragen stellen in plaats van zoveel pitchen en inzicht te krijgen in de patronen.

Na 90 dagen bent je een betere accountmanager dan je nu bent. En dat levert je een verdubbeling van je omzet op.

De uitdaging

Het nadeel? Omdat deze techniek heel simpel lijkt – en omdat het tijd en opvolging vraagt – zullen de meeste accountmanagers een reden vinden om het niet te doen. Stel je voor dat je een half uur per dag naar je gesprekken luistert in plaats van elke vijf minuten op je telefoon te kijken.

Stel je als manager eens voor hoe effectief je verkoopvergaderingen kunnen zijn als je opnames zou kunnen gebruiken voor je één-op-één gesprekken en mogelijk in je trainingssessies.

Ik kan er niet genoeg op aandringen om een verplichting tot het naluisteren van gesprekken aan te gaan. Het is een simpele- en bewezen techniek om snel en eenvoudig grote verbeteringen te realiseren.

Omzet verdubbelen

De toekomstige inkomsten van je bedrijf kun je beïnvloeden: Je kunt elke dag verbeteren (en deze gemakkelijke manier gebruiken om je omzet te verdubbelen) of je kunt blijven doen wat je al doet.

En je weet hoe dat gezegde gaat: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” aldus Albert Einstein..

Jij en je bedrijf verdienen beter. Probeer het 90 dagen uit en kijk of het voor je werkt.

(Opmerking: Controleer en volg altijd alle AVG voordat je begint met opnemen!)

Wilt je meer bewezen antwoorden op de sales vragen waarmee je dagelijks wordt geconfronteerd?

Download onze tips of maak een afspraak.

 

0 Shares

Avatar

Petra Smit

Psycholoog, sales consultant & telemarketing expert en auteur helpt jou aan nieuwe klanten met De Klik Methode!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet