Telefonische acquisitie uitbesteden

Telefonische acquisitie uitbesteden aan een externe partij lijkt een grote stap. Wil je zo'n belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering buiten de deur laten uitvoeren? Jouw sales is immers niet alleen verantwoordelijk voor de gehele omzet van het bedrijf, maar ook voor het voortbestaan ervan. 

Wat is telefonische acquisitie?

Telefonische acquisitie is het leggen van contact om jouw product of dienst te promoten of te verkopen via de telefoon; je kunt er immers niet op vertrouwen dat potentiële klanten jou ‘vanzelf’ vinden. Dit wordt gedaan door telefonische acquisitie professionals. Telefonische acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van elke marketingstrategie, want een persoonlijk bezoek brengen aan alle mogelijke potentiële klanten is niet haalbaar en rendabel.

Bovendien wordt het merendeel van de B2B-verkopen pas gesloten na persoonlijke ontmoetingen. Oftewel: nadat er een relatie is opgebouwd.

Daarom is telefonische acquisitie een belangrijk onderdeel in het B2B-verkoopproces. Dáár begint die relatie.

Wat zijn de voordelen van telefonische acquisitie uitbesteden?

Nieuwe klanten zijn altijd welkom. Nieuwe klanten werven staat gelijk aan groei. Soms komen ze vanzelf, via het netwerk of via internet. Meestal moet je zelf actie ondernemen om nieuwe klanten te krijgen. Dit is waar je telefonische acquisitie inzet.

Besteed je dit uit aan All TeleMarketing, dan kun je deze voordelen tegemoet zien:

 • Kosten

  Op een goede manier telefonische acquisitie uitbesteden betaalt zich altijd terug. Het levert je bedrijf nieuwe relaties, afspraken en marktinformatie op, waardoor je de investering eenvoudig terugverdient.

 • Flexibiliteit

  Wil je groeien en heb je meer uren nodig? Of is een van de salesmedewerkers ziek en heb je juist minder uren nodig? Wil je een nieuwe markt of doelgroep benaderen of heb je een nieuw product? Door je telefonische acquisitie uit te besteden kun je makkelijk op- en afschalen met gemotiveerde en ervaren bellers! 

 • Effectiviteit

  Ons CRM-systeem is ingericht voor koude acquisitie. Onze email templates zijn ontworpen voor persoonlijk contact. Met alarm functies en geautomatiseerd vooronderzoek kunnen we snel aan de slag en bellen we ruim 50% effectiever dan een salesmedewerker in vaste dienst.  

 • Tijd

   Door het uitbesteden kun jij je richten op hun runnen van je bedrijf.

 • Professionaliteit

  Een eenduidig professioneel verhaal en terugbellen volgens afspraak. Dat is een vanzelfsprekendheid bij ons. Het geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. 

Hoe vind je een betrouwbare telefonische acquisitie partner?

Bij het kiezen van een outsourcingpartner dien je je eerst af te vragen of deze betrouwbaar is. Elk bureau heeft een andere aanpak. Kies je voor All TeleMarketing als partner voor koude acquisitie, dan ben je verzekerd van goed doordachte campagnes, ervaren en opgeleide salesprofessionals en maximaal resultaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Welke vragen kun je stellen aan een toekomstige acquisitie partner?

 • Zijn jullie gespecialiseerd in de B2B markt, welke branche?
 • Werk je met een (geautomatiseerd) script?
 • Krijg ik een vaste beller(s) toegewezen? 
 • Hoe lang blijft een beller gemiddeld bellen op mijn project? 

Meer weten, vraag om onze checklist. 

Dit doen we al voor o.a.:

Voorbeelden van bedrijven waar wij de telefonische acquisitie verzorgen

Koude acquisitie

Wat zijn de telefonische acquisitie tarieven?

De investering voor een Telefonische acquisitie pilot start bij €2.500,-

Na de pilot heb je een reëel beeld van je investering voor een vervolg van onze samenwerking én in het rendement daarvan.

Twijfel je of het uitbesteden van telefonische acquisitie een zinnige investering is en of het wel gaat werken voor jouw bedrijf of vind je de Pilot een te grote stap?

Dan is de Telefonische acquisitie scan een mooie oplossing. In de Telefonische acquisitie scan schatten we in wat voor jullie de haalbaarheid is van onze aanpak. 

Je investering voor een scan is €250,- ex btw

 

Telefonische acquisitie tarieven

In welke branches hebben jullie ervaring?

Wij houden van complex! Met veel plezier hebben we onze klanten aan tafel gekregen bij zowel beïnvloeders als beslissers. Wij hebben ruime ervaring met complexe proposities binnen de technische bedrijven waar we afspraken maken op management- en directieniveau.

Wij zijn gespecialiseerd in telefonische acquisitie voor technische bedrijven in de B2B markt.

In de volgende sectoren hebben we onze klanten aan tafel gebracht met beslissers:

 • Procesindustrie;
 • IT bedrijven;
 • Gemeenten;
 • Industrie algemeen;
 • Productiebedrijven;
 • Leveranciers aan de agrarische sector;
 • MKB bedrijven;
 • Learning & Development.

Direct beginnen met telefonische acquisitie uitbesteden?

Misschien wil je het er eerst nog even over hebben! Dat kan:

Geïnteresseerd in de Telefonische acquisitie Pilot of de Telefonische acquisitie scan? Of heb je een andere vraag?

De beste manier om erachter te komen of wij je kunnen helpen, is een vrijblijvende belafspraak. Vul onderstaand formuliertje in, dan mail ik je om die afspraak te maken. Of plan dat vrijblijvende belletje zelf via mijn ONLINE AGENDA.

Dan kijken we of het klikt en of we iets voor je kunnen betekenen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

Telefonische acquisitie uitbesteden
Scroll naar boven