Leadgeneratie

Ondernemer en op zoek naar leads? Wij regelen dat voor je.

Als ondernemer wil je vooruit. Op naar meer omzet, op naar meer winst. Liefst via tevreden klanten die je product of dienst graag voor langere tijd afnemen. Wij pakken leadgeneratie voortvarend op. Door middel van koude acquisitie benaderen wij interessante zakelijke klanten voor jouw product of dienst.

Het resultaat?
Sales afspraken met perspectief. Want sales afspraken maken is op zichzelf geen doel. Het gaat om de conversie. Conversie levert omzet op en dat is jouw doel. Daarom is onze acquisitie nooit helemaal “koud”. Dat wil zeggen dat het succes van koude acquisitie in hoge mate afhangt van een goede selectie van potentiële klanten. Uiteindelijk draait verkopen om het helpen van je klant. En je helpt je klanten door kritisch te kijken hoeveel baat zij hebben bij jouw product. Dat maakt waardevolle leads generen ook een stuk eenvoudiger.

Direct werk maken van betere leadgeneratie? Hier download je een whitepaper waarin we uitleggen hoe je betere resultaten boekt tijdens een eerste (telefoon)gesprek.


Leadgeneratie B2B en corona

Juist nu kunnen veel bedrijven wel wat nieuwe klanten gebruiken, maar tegelijk houden ook veel bedrijven de hand op de knip. Slimme bedrijven passen daarom hun dienstverlening aan… maar weten je potentiële klanten dat ook? Koude acquisitie is een van de snelste manieren om je belangrijkste doelgroepen te laten weten dat jouw product juist nú interessant is voor hen en dat de levering daarvan geen hinder hoeft te ondervinden van het coronavirus.

Dan rest er nog een belangrijke vraag: hoe kan ik sales afspraken maken als niet naar mijn klant toe kan? Gelukkig kunnen we je óók daarmee helpen. Bij All Telemarketing doen we ook aan sales coaching. Zo helpen we onze klanten om deals te halen uit de sales afspraken die wij voor ze maken. Met de juiste vaardigheden en mindset kan dat ook via een videoverbinding. Aan de hand van psychologische inzichten en praktijkvoorbeelden nemen je jouw salesprofessionals mee in het voeren van sales gesprekken via een videoverbinding.

Direct contact over leadgeneratie?

Kunnen wij voor jou ook waardevolle sales afspraken maken? Laat ons weten wat je nodig hebt, wat je product of dienst is en we gaan graag met je in gesprek.